werkwijze

1.    Bestellen pakket geboortekaartjes

Maak een keuze uit één van de ontwerpen. Mocht je speciale wensen hebben of een eigen ontwerp willen, dan is dat altijd bespreekbaar. Samen kunnen we kijken wat mogelijk is en wat de extra kosten zijn.

 

2.     Personaliseren van het kaartje en digitale proef

Nadat het kaartje is besteld in de webshop, wordt je gevraagd door te geven wat je op het geboortekaartje vermeld wilt hebben. Dat kan hier. Als de teksten voor de kaart zijn ontvangen, wordt de kaart ontworpen. Je ontvangt eerst een digitale proef waarop je nog wijzigingen kunt doorgeven. Afhankelijk van de voorgestelde aanpassingen, spreken we af of de papieren proefdruk kan worden gemaakt of dat het aangepaste ontwerp eerst nog aan je wordt voorgelegd.

 

3. Ontvangst papieren proefdruk

Ben je akkoord met de digitale proef, dan ontvang je een papieren proefdruk op een van de drie papiersoorten van Fedrigoni. Heb je een andere wens voor papier, dan kunnen we dit bespreken. De papieren proefdruk is bij de prijs inbegrepen. 

 

4. Ontvangst enveloppen

De enveloppen worden van te voren toegezonden. Enveloppen zitten in de pakketprijs en je betaald ook geen extra verzendkosten. Je kunt kiezen voor enveloppen van 120 grams papier (keuze) of enveloppen van 100 grams gerecycled kraft papier. In overleg zijn ook andere kleuren of papiersoorten mogelijk, eventueel tegen een meerprijs indien deze enveloppen duurder zijn..

 

5. Kindje geboren

Proficiat, jullie kindje is geboren! Zodra je dit nieuws met mij wilt delen, ga ik zorgen voor de geboortekaartjes. Als ik alle informatie voor het kaartje heb ontvangen, ontvang je een digitale proef voor de laatste check.

 

6. Ontvangst kaarten 

Als je vóór 12.00 uur akkoord geeft op de laatste digitale proef, worden de kaarten 1 à 2 werkdagen erna verzonden. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Ik vertrouw erop dat de kaartjes goed gedrukt en gesneden bij je worden afgeleverd. Mocht er iets met de kwaliteit aan de hand zijn, laat het me direct weten, dan wordt dit opgelost. Doe ze dan uiteraard nog niet op de post!

.