suzannes inspiratie

Ontdek je creatieve kracht! 
tekenen en schilderen voor kinderen en vrouwenOntdek de wonderlijke wereld van tekenen, schilderen en klein geluk door middel van inspirerende workshops voor kinderen en vrouwen. Leer tekenen en schilderen terwijl je je verwondert over jezelf en de prachtige wereld!


Inspiratie vind je overal om je heen. Open je zintuigen en verwelkom de schoonheid van het alledaagse - julia cameron


Kinderworkshops

 

Leren tekenen & schilderen is ontzettend leuk! Al die prachtige materialen zoals bijvoorbeeld ecoline, linosnede, gekleurde inkten en pastelkrijt leren kennen! 

De creatieve workshops nodigen kinderen ook uit om zichzelf beter te leren kennen: Wat vind je belangrijk? Waar hou je van? Wat zijn je wensen?

Kinderen voelen zich gezien, ontspannen en genieten van de (soms stille) verbinding met een groep kinderen die ook graag creatief bezig zijn.

 

Een inspirerende creatieve reis!


Inspiratieworkshops voor vrouwen

 

Tijdens de workshops ga je de kleine en grote dingen in het leven die waardevol voor jou zijn in beeld brengen door middel van tekenen & schilderen. Een uitnodiging om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. 

 

Geniet van een ontspannen ochtend voor jezelf, waar je in een kleine groep en een inspirerende sfeer kunt meegaan in een creatieve flow.

 

Ervaar met veel plezier de Inspiratieworkshops-serie, die plaatsvindt van september 2023 tot en met juni 2024. Gedurende 12 sessies kun je jezelf verder ontwikkelen en nieuwe inspiratie opdoen.

 


Zowel de kinderworkshops als de Inspiratie-workshops voor vrouwen vormen één mooi avontuur. We laten ons 'betoveren' door de schoonheid van de natuur, verwonderen ons over het leven en ontdekken stap voor stap wie we zijn en wat voor ons belangrijk is. Inspiratie is overal aanwezig!

 

De bijzondere verbondenheid die vaak ontstaat in onze groepen is iets wat ik enorm waardeer. Samen genieten we van de workshops en ik durf te zeggen dat ze zowel kinderen als vrouwen vervulling brengen. En ikzelf word er ook door geïnspireerd!

 

Laten we samen een prachtige wereld creëren!


Creativiteit is een reis van zelfontdekking. Laat je verrassen door wat je kunt creëren! - julia cameron


Er is geen ervaring nodig om je creativiteit te ontdekken. Het is een geboorterecht;)


We gebruiken verschillende materialen om illustraties te maken, zoals ecoline, fineliner, aquarelverf, gekleurde inkt, krijt, poscastift, oost-indische inkt en gekleurde inkten.

 

Het belangrijkste is om te genieten van het ontdekken en leren van verschillende technieken! Het hoeft geen meesterwerk te worden, maar je zult versteld staan van wat je allemaal kunt! En zelfs als iets een keer minder goed lukt, zul je vaak een creatieve oplossing vinden!Wees zacht voor jezelf tijdens je creatieve reis. Je verdient vriendelijkheid en begrip


Mijn vier grootste schatten - Lonneke, Fenna, Sterre en Jelle - zijn ook een bron van inspiratie.


kind in de natuur

Ik groeide op in een tuindersgezin en had het geluk veel tijd buiten door te mogen doorbrengen! Dat ik ontzettend hou van kinderen, dieren en de natuur zie je duidelijk terug in mijn werk. Ook de verhalen van Suske & Wiske hadden een grote aantrekkingskracht op mij. Ik genoot van die wereld vol wonderlijk avontuur en herkende mezelf in iets willen betekenen voor een ander.liefde voor tekenen - tekenopleiding - vormgeving 


Als kind kon ik al uren en uren tekenen en schilderen, iedereen die mee wou doen gaf ik teken- en schilderles. De opleiding docent beeldende kunst & vormgeving (TE/HA) in Sittard voelde voor mij als een warm bad. 

Vanaf 2010 gaf ik - naast mijn werk als zelfstandig vormgever * - workshops tekenen & schilderen aan groepjes kinderen (toen nog aan de keukentafel). Het beviel zo goed, dat er steeds meer groepen ontstonden. Na enkele jaren ook voor de (veelal) moeders.

met veel liefde voor het vak heb ik 20 jaar als zelfstandig vormgever (VOF Maas & van den Homberg) mogen werken voor o.a. Maastro clinic, Maastricht Health Campus, Provincie Limburg, Blue Earth, MUMC+, RIBW, Comeander, Open Universiteit. Dankbaar voor mijn opdrachtgevers:)


inspiratie delen


Vanuit mijn eigen bedrijf gaf ik ook lessen grafische vormgeving en was mentor voor studenten van het propedeusejaar aan de kunstacademie in Maastricht (2011 t/m 2014). Hier begeleidde ik met veel plezier studenten bij o.a. het vormgeven van boekjes vanuit hun eigen concept: Wie ben ik, wat wil ik, wat is voor mij belangrijk... met eigen illustraties, tekst, collages en foto's. 

Na 4 jaar heb ik mijn bijbaantje opgezegd, met name omdat het propedeusejaar werd opgeheven en ik juist dàt zo ontzettend leuk vond; studenten begeleiden in waar hun hart ligt. Geïnspireerd door de getalenteerde studenten ben ik mezelf verder illustratief gaan ontwikkelen en heb ik mijn workshops passend gemaakt bij wie ik ben.


Vanaf 2018 richtte ik mij binnen de VOF volledig op de workshops en twee jaar daarna volgde een geheel zelfstandige start met Suzannes Inspiratie in januari 2020!locatie

Sfeervolle voormalige 19de eeuwse boerenwoning in Amby, Maastricht. In dit mooie atelier aan huis hangt een fijne sfeer waar je je gezien voelt.


Een magische plek voor creatieve workshops in Maastricht!


contact

Suzannes Inspiratie
Suzanne van den Homberg
Heukelstraat 43
6225 AB  Maastricht

welkom@suzannesinspiratie.nl
T 06-29 33 41 94 (app)


KVK 76855368