Inspiratie-fontein voor 12-15 jaarWat doe jij zoal in je vrije tijd? Weet je soms even niet wat je kunt doen, of bruis je van de ideeën maar kom je toch niet echt toe aan iets zelf maken of iets te beleven?
Daar ben je zeker niet de enige in.

Ik ga het voor jou eenvoudig maken om heerlijk creatief aan de slag te gaan en in beweging te komen, ook als het even tegen zit. 

De teken-opdrachtjes zullen je inspireren te luisteren naar je intuïtie, te luisteren naar je gevoel. Je uitnodigen met aandacht te kijken en stil te staan bij van alles en nog wat, al lijken het kleine dingen.... je zult je verwonderen, nieuwsgierig zijn als een klein kind en leert te luisteren naar jezelf en alles om je heen.

Waar ben jij blij mee? Wat is voor jou belangrijk? Wat raakt jou?
Jouw hart weet precies wat het wil! 


Je begint met een Inspiratie-fontein workshop waar ik jou ga inspireren met nieuwe ogen te kijken en waar je meer vertrouwen krijgt in eigen kunnen. Je leert handige skills om de opdrachtjes in beeld te brengen met potlood, fineliner, ecoline(stift), spuitflaconnetjes en witte poscastift.
De workshop vindt plaats met maximaal 8 leeftijdsgenoten in mijn sfeervolle atelier in Maastricht (vlakbij het Geusseltbad).

Na de workshop ontvang je twee maanden wekelijks inspiratie voor het maken van een tekening. 
Geen filmpjes of lappen tekst, maar korte inspiratie om jou zelf tot een unieke tekening te laten komen. Lekker in eigen tempo, op je eigen favoriete plekjes. 

Je kunt met elkaar contact houden in de Inspiratie-fontein community. Hier kun je bijvoorbeeld tekeningen met elkaar delen, vertellen hoe en waar je op het idee bent gekomen of wat jou heeft geraakt.

.


Introductie-Prijs Inspiratie-fonteintotale investering
33 euro voor tieners 

• Inspiratie-fontein workshop
• 2 maanden wekelijks inspiratie voor het maken van een tekening
(elke donderdag voor 17.00u)
• toegang community tijdens programma

inclusief thee/siroop/sap/water en alle prachtige materialen tijdens de workshop


Keuze data 


tijdens de herfstvakantie
zaterdag 14 oktober van 12.00-14.00 u
maandag 16 oktober van 12.00-14.00 u

.